faa profit på dine fodboldodds

4 pro-tips der vil gøre dine fodboldodds profitable

faa profit på dine fodboldodds

Fodboldkampe kan nogle gange være uforudsigelige at oddse på. Sikre kampe, ender ikke altid, som de burde, hvilket vi alle hader.

Derfor har vi samlet 4 pro odds til, hvordan du kan gøre dine fodboldkuponer mere profitable. Læn dig tilbage og skriv disse 4 pro-tips bag øret, så du kan stå stærkere fremover!

Tip #1: Tjek dit holds nylige hjemme og udeform

I fodbold er det meget profitabelt at skelne mellem et holds hjemme-form fuldstændigt fra deres ude-form. Nogle hold har exceptionelt hjemme-form og fuldstændig nedryknings-form, når de spiller på udebane.

Hold der har fantastisk hjemme-form og elendig ude-form kan være fantastisk værdifulde at tage med i din betragtning, især hvis det hold, du har udset dig, har tabt deres nyligste udekampe.

Key takeaway: Kig på dit holds vindings-stime hjemme og tabe-stime ude. Hvis holdet for nyligt har tabt mange kampe på udebane, er sandsynligheden for at det sker igen, høj.

Læs også: Mindre end 1% følger disse principper

Tip #2: Det kan være farligt at kigge udelukkende på dit holds nylige kampform

Et hold der har vundet tre eller fire kampe i streg kan være meget attraktive at spille på, især hvis de skal spille mod et hold, der har en nylig tabs-stime. Det er dog meget vigtigt at du husker på, at alle spil er relative!

– Dvs. det hold, der har klaret det skidt på det seneste KAN have haft nogle nøglespiller ude de seneste par kampe, hvilket du bør tjekke op på, inden du tænker, at din kamp er sikker!

Key takeaway: Tjek om det hold, du spiller mod, der har haft en dårlig stime, har haft nogle af deres nøglespillere ude de seneste par kampe, inden du tænker at kampen er sikker.

Tip #3: Hold øje med holdenes opstilling – det kan være altafgørende for din kupon

Holdenes nyheder skal fylde meget i din betragtning af, hvad du skal spille på. En spiller der lige er kommet tilbage fra en skade kan være ligesom en helt ny spiller. En nøgle-spiller der ikke stiller op i den kommende kamp kan ligeledes have rigtigt stor indflydelse for holdets chance for at vinde kampen.

Key takeaway: Tjek om der kommer nye spillere på banen for dine hold ift. deres seneste kampe.

Tip #4: Aggressive eller defensive spillestiler fortæller noget om kampens målscore

Tjek op på holdenes spillestiler – det kan give dig en fantastisk idé til, om der bliver scoret mange mål i kampen. Har begge hold en stærk offensiv, og scoret 2-3 mål i deres nylige kampe, så er der forøgede odds for at det sker igen.

Hvis holdene er meget defensive, og har scoret 1 mål i deres seneste kampe, så er der forøgede odds for, at kampen mellem holdene bliver meget målfattig.

Tip: Superliga.dk er et godt sted at starte med at tjekke statistikker og relevante nyheder.

Key takeaway: Hvis holdene spiller meget offensivt, bliver der nok scoret mange mål i kampen. Hvis holdene spiller meget defensivt, bliver der nok scoret mindre mål.

Læs mere om Strategi

FÆLDEN du skal kende før du placerer dit væddemål

Den længere historie mellem to hold er vigtige at kende. Der sker ofte udskiftninger mellem trænere og spillere i klubberne på sigt, men der findes også interne opgør, hvor det ene hold har været det klart dominerende over en længere årrække.

– Dette er dog slet ikke det altafgørende, så tjek op på dette, men gør det med omhu. Du kan måske få en gylden indsigt i holdenes historie, der er mange kroner hver!

Key takeaway: Hvis et af holdende har domineret markant i de interne opgør over de seneste par år, har de gode forudsætninger for kampen. Lad dog være med at tænke at dette er altafgørende for kampens resultant.

Din Profit-Tjekliste:

  1. Sammenlign hjemmeholdets hjemmeform mod udeholdets udeform
  2. Sammenlign hvilke hold hvert hold har vundet over for nyligt, og hvor stort de vandt
  3. Tjek op på holdenes nyheder og se hvilke spillere hvert hold mister eller får tilbage i din kamp
  4. Aggressiv eller passiv spillestil? – vil der blive scoret mange mål?
  5. Sammenlign holdenes nylige stime mod hinanden. Hvem har haft overtaget?
  6. Sammenlign hvor mange mål der er scoret eller indkasseret for hvert hold nyligt.
  7. Tjek holdenes historie – har et af holdene været dominerende over de seneste par år?
skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere

Hvad tænker du? Skriv en kommentar 👇

sikre råd til odds-gevinst
Strategi
tore0259

Oddser du for profit? – Her er 3 hemmeligheder bag et vinder-mindset

Smider du dine penge i bookmakernes hænder for susets skyld eller for at dyrke pro-drømmen? Du spiller vel som minimum, med håbet om at dine odds går hjem. Der er dog stadig kæmpe forskel på, om du har et ønske om at leve af at jagte valuebets fra stranden i Marbella eller om du spiller på UCL-finalen med drengene for at krydre kampen om Europa-herredømmet.

Læs mere