begrænset oddskonto

Bookmakerne har begrænset din konto – Her er hvad du skal gøre

begrænset oddskonto

I dét, at du bliver bedre hele tiden og laver mere profit, kommer du til at opleve, at det bliver sværere at få accepteret dine odds. Bookmakerne kan ikke lide at tabe, og de kan endda helt lovligt begrænse din konto, når de har lyst.

Der findes dog veje omkring dette, som sørger for, at du kan fortsætte med at tjene kassen på sports-odds uden forstyrrelser – især når du er ved at blive rigtig succesfuld!

Her har vi samlet 3 af de vigtigste ting, du skal vide, inden du bliver professionel gambler.

Hvordan Patrick Veitch har vundet over £10.000.000 ved at fordele risikoen

Alle konti, der vinder for meget, VIL blive lukket ned på et eller andet tidspunkt. Du bliver derfor nødt til at finde en kreativ løsning at få dine odds igennem på. Der findes nogle beviste metoder, der sørger for at dine odds-konti bliver begrænset og lukket MEGET sjældnere.

Patrick Veitch er kendt som en af verdens bedste oddsere i nyere tid. Veitch fik i løbet af 10 år samlede gevinster sammen, der svarer til mere end 10 mio. pund (85 mio. kr).

Han fik skrabet sin formue sammen ved at spille utroligt intelligent på hestevæddeløb og fordele sine væddemål ud på forskellige konti, så det var umuligt for bookmakerne at lukke ham ned.

Veitch opnåede sin succes ved at have udregnet et system, der baseret på over 60 faktorer, ville udregne en hests muligheder for at vinde i et hestevæddeløb.

Han spredte herfra sine tips til en lang række ”agenter”, der ville placere væddemål for ham, så hans konto ikke ville blive lukket ned. På denne måde kunne Veitch opnå profit over tid og sprede risikoen for nedlukkelse af sin konto.

Key Takeaway: Fordel dine spil over forskellige odds-konti for at minimere din risiko.

Læs også: Gambler du for profit?

Det mest profitable tidspunkt at oddse (og hvor du bør smide dine penge henne)

At vælge, hvornår du skal spille dine penge, er vigtigt. Hvis du placerer dine penge lang tid inden kampstart i din kamp, skal du være klar over, at der kan nå at ske mange ændringer i kampen. Hvis du derimod venter for længe med at spille, kan du lettere blive udfordret af tidspres.

Du bør smide dine penge på dit odds, når der er nogle timer til kampstart som minimum. På den måde, kan du lave din analyse i god tid (dagen før kampen evt.), og tilpasse dit odds nogle timer inden kampstart på dagen, hvor kampen bliver spillet.

Når du har nået et niveau, der minder om professionelt, og du tjener gode penge på dine odds, bør du forsøge at spille dine odds over flere odds-sider. Dette vil sørge for at du kan tjene flere penge samlet, uden bookmakerne får mistanke over dine gevinstgivende kuponer. Du kan på denne måde også koncentrere dig om at få de bedste odds på din kamp hver gang.

Key Takeaway: Spil på din kamp et par timer før kampstart for det bedste resultat, og tjek hvilke bookmakere, der tilbyder de bedste odds på kampen.

Startskuddet til din professionelle odds-karriere starter her

At forstå hvilken bookmaker, der er bedst for en hvis sportsgren, er nøglen til din succes i odds-universet. Den bedste bookmaker for fodbold er ikke nødvendigvis den samme, som den bedste for hestevæddeløb.

Du bør altid kigge på, hvem der udbyder flest odds til de bedste gevinster indenfor din sportsgren. Lad os sige, du vil fokusere på fodbold. Her skal du tjekke markedet igennem for udbydere, der tilbyder mange forskellige fodboldspil til favorable odds.

Det giver rigtig god mening at kigge på anmeldelser af de forskellige bookmakere i Danmark, når du skal finde ud af, hvem der er bedst for dig. At finde den rette bookmaker for din niche er utroligt vigtigt for resultatet af din fremtidige succes. Og hvem ved? – Måske er det dig, der bliver Danmarks næste professionelle oddser.

Key Takeaway: Find den bookmaker der har det største udvalg væddemål til de bedste odds for din specifikke sportsgren.

skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere
sikre råd til odds-gevinst
Strategi
tore0259

Oddser du for profit? – Her er 3 hemmeligheder bag et vinder-mindset

Smider du dine penge i bookmakernes hænder for susets skyld eller for at dyrke pro-drømmen? Du spiller vel som minimum, med håbet om at dine odds går hjem. Der er dog stadig kæmpe forskel på, om du har et ønske om at leve af at jagte valuebets fra stranden i Marbella eller om du spiller på UCL-finalen med drengene for at krydre kampen om Europa-herredømmet.

Læs mere

Hvad tænker du? Skriv en kommentar 👇

spil med fordelen odds arbitrage
Spilsystemer
tore0259

Odds arbitrage – Udnyt ”hullet” i bookmakernes system

Dette ”hul” kaldes ”arbitrage”. En arbitrage er det, at udnytte forskellen i odds mellem forskellige bookmakere til din fordel, så du kan sikre dig at få profit, ligemeget hvad resultatet af din kamp bliver.
Odds arbitrage er lidt af et ”hul” i bookmakernes system, fordi systemet kan give dig 100% sikre gevinster i form af 2-5% afkast på dine odds.

Læs mere
faa profit på dine fodboldodds
Strategi
tore0259

4 pro-tips der vil gøre dine fodboldodds profitable

Det kan nogle gange være uforudsigelige at oddse på fodboldkampe. Sikre kampe, ender ikke altid, som de burde, hvilket vi alle hader.
Derfor løfter vi nu sløret for hemmeligheden til, hvordan du kan blive mere profitabel på dine fodboldkuponer. Læn dig tilbage og skriv disse 4 pro-tips bag øret, så du kan stå stærkere fremover!

Læs mere
skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere