Bliv en mester i spilsystemer

d'alembert casinosystem
Spilsystemer
tore0259

Brug det her system, når du spiller på roulette | D’alembert systemet

D’alembert systemet er et effektivt roulette-system, hvor du øger din indsats, hver gang du taber i et spil, og nedsætter din indsats, når du vinder. Systemet minder lidt om Martingale systemet, men betragtes som meget sikrere, fordi du ikke kan ende ud med at smide et kæmpe beløb efter en meget kort tabs-stime, som du hurtigt vil gøre med Martingale systemet.

Læs mere »
skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere »
spil med fordelen odds arbitrage
Spilsystemer
tore0259

Odds arbitrage – Udnyt ”hullet” i bookmakernes system

Dette ”hul” kaldes ”arbitrage”. En arbitrage er det, at udnytte forskellen i odds mellem forskellige bookmakere til din fordel, så du kan sikre dig at få profit, ligemeget hvad resultatet af din kamp bliver.
Odds arbitrage er lidt af et ”hul” i bookmakernes system, fordi systemet kan give dig 100% sikre gevinster i form af 2-5% afkast på dine odds.

Læs mere »
det sikre system martingale
Spilsystemer
tore0259

Martingale – systemet man aldrig kan tabe med?

Kan det virkeligt passe?.. Kan man aldrig tabe med denne metode? – Ja i teorien, og så alligevel ikke helt! Martingale systemet er et investeringssystem, der i teorien er umuligt at tabe. Når du har et væddemål, du er så uheldig at tabe, dobler du bare op på de kroner, du lige har væddet, og så spiller du igen, og igen, og igen… indtil du på et tidspunkt vinder.

Læs mere »

Forside

©2020 Spilstrategi.dk

Min bruger