det sikre system martingale

Martingale – systemet man aldrig kan tabe med?

det sikre system martingale

Martingale system, kan det virkeligt passe?.. Kan man aldrig tabe med dette system? – Ja i teorien, og så alligevel ikke helt!

Martingale systemet er et investeringssystem, der i teorien er umuligt at tabe. Når du har et væddemål, du er så uheldig at tabe, dobler du bare op på de kroner, du lige har væddet, og så spiller du igen, og igen, og igen… indtil du på et tidspunkt vinder.

Hvis du vinder væddemålet i første omgang, så fortsætter du bare med at indskyde den samme mængde penge som før. På denne måde kan du i teorien aldrig tabe dine penge! – Det kræver selvfølgelig at du, ved dine tabende runder, altid fortsætter med at doble op på din indsats, indtil du vinder.

Martingale systemet var introduceret af den franske matematiker, Paul Pierre Levi, der levede det meste af sit liv i 1900-tallet.

Sådan virker Martingale systemet for dig

For at forstå det grundlæggende bag det her spilsystem, så lad os tage udgangspunkt i et helt enkelt eksempel. Forestil dig, at du har en mønt og skal spille plat eller krone (Altså 50/50 for hvad udfaldet bliver hver gang du kaster mønten).

Du spiller for 10kr til at starte med. Din strategi er at blive ved med at holde dig til at spille på krone, gang på gang – fordi så må du jo vinde på et tidspunkt – hvis du har nok penge at spille for selvfølgelig!

Du vil med denne ’dobbel-op’ metode vinde alt det tilbage, du lige har tabt + 10kr, når du rammer krone, ligemeget hvor mange gange du lige har tabt i streg. Martingale systemet kører under princippet med, at du altid kun behøver ét væddemål for at du er profitabel igen, ligemeget hvor uheldig du end er.

Sandsynligheden for at vinde

Sandsynligheden for at tabe mange gange i streg er meget lille, og derfor er systemet velfungerende til at tjene penge langt hen ad vejen. Der er 50% chance for at vinde i første hug, og så har du tjent det dobbelte af dine penge igen. Hvis du vædder 10kr i første omgang, er der altså 50% sandsynlighed for at du vinder 20kr i en 50/50.

Sandsynligheden for at du vinder indenfor 5 gange i streg er ca. 97% og du vil vinde 999 ud af 1000 gange indenfor de første 10 forsøg i streg.

martingale spilsytem tabellen

Som det kan ses her, er dine chancer 50/50 ved plat eller krone. Hvis du vinder, får du fordoblet din indsats – derfor vinder du 10kr i dette eksempel.

Ved at bruge Martingale systemet, vil du altid vinde ALT, du lige har mistet, og få det tilbage på din konto + 10kr ekstra – ligemeget hvor mange forsøg det tager dig for at vinde!

Sandssynligheden for at du kommer ud i runde 5 og skal indskyde 320kr er på kun 3%.

Læs også: D’alembert systemet

Kend din grænse, ellers kan det gå galt

Martingale systemet er en risikofyldt måde at investere på, hvis du ikke kender din smertegrænse. Idéen bag det hele, er som nævnt, at du ikke kan tabe – fordi du jo må vinde på et eller andet tidspunkt. Hvis du er uheldig at tabe mange gange i streg, skal du bare blive ved med at doble op på din indsats, indtil du endeligt vinder.

Der hvor Martingale systemet fejler, er dét med at hverken du, eller nogen anden, har uendeligt mange penge at spille for – og desuden har kasinoer næsten altid et loft for, hvor meget du må spille for på ét væddemål. Det er derfor meget vigtigt, at du ved hvor meget, du maks. tør risikere at tabe, i tilfælde af, at du er uheldig mange gange i streg!

(Du kan eks. sige at du spiller 10kr til at starte med, men du vil maks. vædde 2000kr. Her vil du have 99,28% chance for at vinde over 7 runder)

skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere

Hvad tænker du? Skriv en kommentar 👇

faa profit på dine fodboldodds
Strategi
tore0259

4 pro-tips der vil gøre dine fodboldodds profitable

Det kan nogle gange være uforudsigelige at oddse på fodboldkampe. Sikre kampe, ender ikke altid, som de burde, hvilket vi alle hader.
Derfor løfter vi nu sløret for hemmeligheden til, hvordan du kan blive mere profitabel på dine fodboldkuponer. Læn dig tilbage og skriv disse 4 pro-tips bag øret, så du kan stå stærkere fremover!

Læs mere
sikre råd til odds-gevinst
Strategi
tore0259

Oddser du for profit? – Her er 3 hemmeligheder bag et vinder-mindset

Smider du dine penge i bookmakernes hænder for susets skyld eller for at dyrke pro-drømmen? Du spiller vel som minimum, med håbet om at dine odds går hjem. Der er dog stadig kæmpe forskel på, om du har et ønske om at leve af at jagte valuebets fra stranden i Marbella eller om du spiller på UCL-finalen med drengene for at krydre kampen om Europa-herredømmet.

Læs mere