spil med fordelen odds arbitrage

Odds arbitrage – Udnyt ”hullet” i bookmakernes system

spil med fordelen odds arbitrage

Scor 2-5% i sikker gevinst med dette odds arbitrage ”hul” i systemet

En arbitrage er det, at udnytte forskellen i odds mellem forskellige bookmakere til din fordel. Hvis udført korrekt, kan du sikre dig profit på din odds-kupon, ligemeget hvad.

Odds arbitrage er lidt af et ”hul” i bookmakernes system, fordi systemet kan give dig 100% sikre gevinster i form af 2-5% afkast på dine odds.

Læs videre og se hvad du skal gøre.

Den bedste måde at lave arbitrage på

Den bedste metode, du kan starte ud med arbitrage med, er odds, hvor der kun er to mulige hændelser, eks. -> ”hvem vinder kampen” i en tenniskamp.

Udregningerne med, hvor mange kroner, du skal spille på hvert udfald, er lette at finde ud af. Det er også lettere at finde ud af, hvilke bookmakere, du skal finde frem til, når der kun er to udfald til dit odds.

Odds arbitrage kan gøres i alle sportsgrene, men tennis kampe er et godt eksempel, fordi du kan oddse på hvem der vinder kampen (da den ikke kan blive uafgjort).

Sådan får din sikre profit hjem med arbitrage

For at du kan fiske din gevinst i hus med odds-arbitrage, skal du finde to bookmakere, der udbyder odds på den samme kamp, hvor der kun skal være to udfald i kampen (eks. hvem vinder tenniskampen?).

Herfra skal du se, om bookmakerne udbyder meget forskellige odds på de to udfald. Hvis de gør det, så er der mulighed for at lave profit med odds-arbitrage. Når du har fundet en mulig kandidat, kan du gå igang med at læse trin #1.

Hvis du allerede nu har læst nok til at forstå konceptet, kan du se om dine odds er arbitrage-mulige med Profit-Beregneren

Download Profit-Beregneren (Excel)

Trin #1) – Kig efter usædvanlige forskelle i odds

For at finde ud af, om du kan lave arbitrage på en kamp, skal du kigge på, om der er nogle usædvanlige forskelle i de odds, der bliver tilbudt af bookmakerne.

Et sted man kan undersøge, hvor de bedste odds bliver tilbudt, er den engelske side oddschecker som giver dig svar på, hvor de bedste odds for en given kamp kan findes. Siden er dog begrænset, og du kan derfor ikke finde danske superligakampe osv derigennem.

Når du har fundet en kandidat, skal du gøre følgende:

Tag de to bedste odds du kan finde for resultat A og resultat B i den kamp, du har fundet. Skriv oddsene ned, og lav en lille udregning således:

(De bedste odds jeg fandt var, 1,56 for resultat A og 3,05 for resultat B.)

(1,56/100) + (3,05/100) = 96,9

Hvis udregningen sammenlagt giver UNDER 100, kan du med 100% sandsynlighed tjene penge. I dette tilfælde kan du med sikkerhed tjene lidt over 3%. Vi kan nu gå videre til trin 2.

Lav udregningen automatisk med Profit-Beregneren

Læs også: Begrænset din konto? Her er hvad du skal gøre

Trin #2) – Indsæt dine odds og indsats i profitberegneren

I min kamp, hvor der kun er 2 udfald, tilbød Bookmakerne disse odds:

  Bookmaker 1 Bookmaker 2
Odds – Vundet kamp 1,56 1,32
Odds – Tabt Kamp 2,33 3,05

For at finde ud af, hvor meget du skal satse på hvert odds, for at være profitabel, skal du bestemme, hvor meget du vil smide på det mindste odds – lad os sige, du smider 2000kr.

Det du gør nu, er at dividere det det mindste odds med det største odds, og så ganger du det med din indsats (Som er 2000kr). Det ser sådan ud:

2000kr x (1,56/3,05) = 1023

Det betyder altså, at du smider 2000kr på det mindste odds og 1023kr på det største odds.

  Resultat A Resultat B
Odds 1,56 3,05
Indsats 2000kr 1023kr
Gevinst 3120kr 3120,15kr

Hvis det mindste odds vinder, får du 2000 x 1,56 = 3120 kr tilbage. Hvis det største odds vinder, får du 3120,15kr tilbage. 3120 – (2000+1023) = 97. Du får altså en profit på 97kr på dit odds, ligemeget hvem der vinder kampen…

Og det er jo indlysende for enhver! 97kr ikke er meget i sig selv, MEN du har altså lige tjent 3,2% i stensikker profit ved en hurtig investering, du ikke kunne tabe.

Lav udregningen automatisk med Profit-Beregneren

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Er det lovligt det her?

JA! Det er det. Du kan gå ligeså amok med arbitrage, som du vil.

Bookmakerne kan dog også i deres fulde ret lukke din konto ned til deres side, hvis de synes, at du har udnyttet dem for meget. Det er også helt lovligt fra deres side, og det er en del af deres betingelser, du skriver under på, når du spiller på deres side.

skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere

Hvad tænker du? Skriv en kommentar 👇

skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere
sikre råd til odds-gevinst
Strategi
tore0259

Oddser du for profit? – Her er 3 hemmeligheder bag et vinder-mindset

Smider du dine penge i bookmakernes hænder for susets skyld eller for at dyrke pro-drømmen? Du spiller vel som minimum, med håbet om at dine odds går hjem. Der er dog stadig kæmpe forskel på, om du har et ønske om at leve af at jagte valuebets fra stranden i Marbella eller om du spiller på UCL-finalen med drengene for at krydre kampen om Europa-herredømmet.

Læs mere
det sikre system martingale
Spilsystemer
tore0259

Martingale – systemet man aldrig kan tabe med?

Kan det virkeligt passe?.. Kan man aldrig tabe med denne metode? – Ja i teorien, og så alligevel ikke helt! Martingale systemet er et investeringssystem, der i teorien er umuligt at tabe. Når du har et væddemål, du er så uheldig at tabe, dobler du bare op på de kroner, du lige har væddet, og så spiller du igen, og igen, og igen… indtil du på et tidspunkt vinder.

Læs mere