sikre råd til odds-gevinst

Oddser du for profit? – Her er 3 hemmeligheder bag et vinder-mindset

sikre råd til odds-gevinst

Smider du dine penge i bookmakernes hænder for susets skyld eller for at dyrke pro-drømmen? Du spiller vel som minimum, med håbet om at dine odds går hjem.

Der er dog stadig kæmpe forskel på, om du har et ønske om at leve af at jagte valuebets fra stranden i Marbella eller om du spiller på UCL-finalen med drengene for at krydre kampen om Europa-herredømmet.

Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, om du spiller for sjov eller for profit. I dette indlæg vil du blive rustet med hemmelighederne bag de professionelle gambleres mindset. Vi gennemgår, hvad skal der til, og hvordan du skal tænke for at kunne lave profit med dine odds i fremtiden.

Hvis du udelukkende gambler for sjov, kan du roligt gå ud nu. Hvis du derimod lever med Marbella-drømmen om at blive pro-oddser en dag, vil disse mindset-tips være det første skridt i den rigtige retning for din fremtidige succes.

HEMMELIGHED #1: HAV STYR PÅ DINE FØLELSER

Du skal altid overveje, hvornår du spiller og hvorfor. Hvis du lige har tabt 2 odds i streg, fordi Juventus og Barca var elendige, vil du naturligvis ikke være i det bedste humør. Du vil formentlig være sur og irritabel, hvilket er 100% forståeligt.

Det, du skal vide, er at du ikke har lavet nogle fejl endnu. – Det kommer først hvis du spiller næste odds, mens du stadig er påvirket af dine følelser. Når man er følelsesmæssigt påvirket, har man større tendens til at smide penge på tåbelige odds, for at ”redde humøret” eller af en eller anden dum grund. Det er i hvert fald ikke længere formålet i sig selv at spille på de gode ”Value bets”, når man er sur og irriteret.

Du bør derfor altid fokusere på dig selv, og træffe gode beslutninger, når du gambler dine penge. De vigtigste ting, du overhovedet kan gøre, er at træffe logiske og analyserede valg, når du drømmer om at blive pro-oddser. Derfor bør du altid spille dine penge, når du er i stand til at træffe de rigtige beslutninger.

Key Takeaway: Lad være med at spille, når du er følelsesmæssigt påvirket.

Læs også: Hemmeligheden der vil sikre dig profit på dine fodboldkuponer

HEMMELIGHED #2: TÆNK LANGSIGTET

Du vil nogle gange vinde mange odds i streg, og andre gange tabe mange i streg. Det sker, men prøv at undgå at måle din performance med, hvad der skete en bestemt dag eller uge. Dette vil medføre både overmodighed når det går godt for dig, og fortvivlelse når det går dårligt. Og efter hemmelighed #1, ved vi at man bør undgå at spille, når man er følelsesmæssigt påvirket.

Du skal fokusere på at analysere dine kampe godt, hvorefter du finder frem til de rigtige valuebets, der skal sikre dig profit på langt sigt.

Hvis du måler, hvor profitabel din samlede odds-pulje er hver 3. måned, kan du meget bedre regne med resultaterne! Er der plus på kontoen hvert kvartal, tyder det på, at du er et skridt videre mod stranden i Marbella.

Key Takeaway: Mål hvor godt det går for din samlede odds-pulje HØJST én gang hver 3. måned.

HEMMELIGHED #3: VÆR DISCIPLINERET

Når du snakker om disciplin i gambling-verdenen, handler de grundlæggende om, at du skal lægge en plan for hvordan, du vil finde gode kampe at oddse på. Du vil skulle analysere kampe, for at finde ud af, hvilke nogle der passer ind i din plan, og forsøge kun at spille på de absolut bedste kampe der kører.

– Dvs. hvis du har kigget på 20 kampe, der spilles i weekenden, men din analyse fortæller dig, at kun 4 kampe har gode odds at spille på, så bør du holde dig til de 4 kampe. Du skal altså holde dig til din plan, og sørge for at du kun spiller på de kampe, som er rigtige at spille på.

Du skal sørge for at lave et system for dig, som går ind og kigger på vigtige parametre i den sport, du oddser på. Hvis du oddser på fodbold, vil du med fordel kunne lave 5-10 punkter i et Excel ark, hvor du kan skrive ting ind som eks:

”Hvor mange af de seneste 5 kampe har hvert hold vundet”,

”Hvor mange af de seneste 5 interne opgør har hold #1 vundet over hold #2”

”Er der nogle nøglespillere fra et af holdende, som ikke spiller inde til opgøret”

Når du har fundet frem til 5 til 10 af disse relevante oplysninger, kan du sammenligne statistikkerne op mod de odds, du bliver tilbudt og træffe en god beslutning derfra (Som gerne skulle give profit på den lange bane)!

Key Takeaway: Lav et system, hvor du sammenligner statistikker for din sportsgren. Er der et af holdende der er klar favorit?.. Er oddsene gode for dig? – Hold dig til din plan og forøg chancen for profit på ­­­den lange bane.

skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere

Hvad tænker du? Skriv en kommentar 👇

d'alembert casinosystem
Spilsystemer
tore0259

Brug det her system, når du spiller på roulette | D’alembert systemet

D’alembert systemet er et effektivt roulette-system, hvor du øger din indsats, hver gang du taber i et spil, og nedsætter din indsats, når du vinder. Systemet minder lidt om Martingale systemet, men betragtes som meget sikrere, fordi du ikke kan ende ud med at smide et kæmpe beløb efter en meget kort tabs-stime, som du hurtigt vil gøre med Martingale systemet.

Læs mere
faa profit på dine fodboldodds
Strategi
tore0259

4 pro-tips der vil gøre dine fodboldodds profitable

Det kan nogle gange være uforudsigelige at oddse på fodboldkampe. Sikre kampe, ender ikke altid, som de burde, hvilket vi alle hader.
Derfor løfter vi nu sløret for hemmeligheden til, hvordan du kan blive mere profitabel på dine fodboldkuponer. Læn dig tilbage og skriv disse 4 pro-tips bag øret, så du kan stå stærkere fremover!

Læs mere
skab sikker bookmaker profit
Spilsystemer
tore0259

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Unibet, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan selvfølgelig ikke bare indbetale 1000kr på din nye Unibet konto, få 1000kr i ekstra bonus og derefter hæve din profit. Det er ikke sådan det fungerer.

Læs mere