skab sikker bookmaker profit

Hvordan bookmakernes ’velkomstbonusser’ scorer dig 71,5% i sikker profit

skab sikker bookmaker profit

Der er ikke en ting som sikre odds… eller er der? Spiludbydere, heriblandt Bethard, tilbyder faktisk gratis penge til dig i form af velkomsttilbud, hvis du er ny kunde. MEN der er selvfølgelig en catch. Du kan ikke få dine bonusser udbetalt med dem samme.

Velkomstbonusser har altid krav til, hvor meget du skal spille, inden du kan hæve dine penge og kalde din bonus for profit. De krav der er, kan faktisk være svære at opnå i sig selv, så hvad nu hvis der fandtes en strategi til at tjene sikker profit ved brug af de her ’velkomstbonusser’?

Dette skal du vide om din velkomstbonus, INDEN du modtager den

”100% VELKOMSTBONUS OP TIL 1000KR” – Hvad betyder det overhovedet?

Det betyder helt konkret, at du indbetaler 1000kr, og så får du 100% bonus oveni, dvs. du får 1000kr ekstra indsat på din konto. Ret enkelt ik? Jo, hvis det bare var dét der skulle til.

Alle bookmakere med velkomstbonusser som eksemplet ovenfor, har såkaldte ”omsætningskrav”. Det betyder, at du skal spille dine penge et hvis antal gange, før du kan få lov til at hæve profitten fra bonusserne. Et meget typisk omsætningskrav er 6x totalbeløbet af din indsats + bonus.

Hvis du eks. smider 1000kr og får 100% ekstra bonus (1000kr) fra Unibet, skal du faktisk lave 12000kr i omsætning, før du får lov til at trække din bonus ud. Her kan du vælge at satse dit samlede beløb (2000kr) på et odds 6.00 og lave 12000kr i omsætning. Rimelig risikabelt, men det kan du gøre, hvis du vil løbe risikoen! – Hvis du derimod hellere vil tjene en sikker profit igennem din velkomstbonus, skal du følge med her.

Læs også: Udnyt “hullet” i bookmakernes system

Her er systemet til sikker profit med din velkomstbonus

For at være profitabel med din velkomstbonus, skal du forstå nogle få ting. Den eneste måde, du kan vinde et odds på med sikkerhed, er at oddse på alle mulige udfald af en kamp. Det er utroligt vigtigt at huske på, når du skal lave sikker profit med din velkomstbonus.

Lad mig forklare:

Du er altid kun 3-4 kampe fra at kunne trække din bonus ud ved ”fifty-fifty” typer væddemål, altså væddemål, hvor der kun er 2 udfald. Et ”fifty-fifty” væddemål kunne eks. være: ”lige/ulige antal mål i en håndboldkamp”. Her vil bookmakerne give dig odds 1.9 på begge muligheder.

Hvis en håndboldkamp mellem Danmark og Tyskland ender 30-28, sidder du tilbage med 1900kr, når du har oddset på lige antal mål. Hvis kampen ender 31-28, vil du sidde tilbage med 1900kr, hvis du har oddset på ulige antal mål. Hvis du herimod oddser på at begge ting sker, får du med 100% garanti omsat ét af dine odds.

Ved at udelukke begge mulige udfald af en kamp, har du i princippet omsat de 1900kr ud af 12.000kr med garanti.

Det ville være genialt, hvis du bare kunne gøre ligesom i eksemplet her, hvor du ville være garanteret sejr på dine kuponer, indtil du ville have omsat for 12.000kr.

MEN…

Det er snyd, hvis du bruger strategien her ved samme bookmaker, og det tæller ikke, hvis du udelukker alle udfald. Du er til gængæld lige blevet introduceret til det vigtigste princip i hele bonusjagten af dette indlæg, og du kan blive klogere på det hele, hvis du læser videre.

[Afsløret] Find sikker gevinst igennem flere udbydere.

Det er ulovligt at lukke alle udfald på en kamp med velkomsttilbuddet ved SAMME bookmaker. Derfor skal du udnytte andre bookmakeres velkomsttilbud.

Mange danske spiludbydere har ”100% velkomstbonus” på op til enten 500kr eller op til 1000kr. Unibet har eks. (pr. november 2019), 100% op til 1000kr i velkomstbonus. Udenlandske udbydere har også lignende tilbud, og de udenlandske tilbud vil til tider være nødvendige at benytte sig af, for at kunne fuldføre denne strategi.

Spilstrategis bonus-formular

Du vil starte med 2000kr. Ved at spille 3 gange i streg til odds 1.9, vil du ramme over 12.000kr i omsætning (Som er minimumskravet). Du skal i hvert spil satse alt det, du har stående på kontoen, for at det kan lade sig gøre.

Det kræver 8 bookmakere, for at dette system fungerer.

  • Spil halvdelen af bookmakerne på ”ulige antal mål” og den anden halvdel på ”lige antal mål”.
  • Fortsæt sådan i 3 runder, indtil du har omsat for 6 gange startbeløbet.

OG TILLYKKE! Efter 3. spil, har du kun én bookmaker tilbage, hvor der står 13.718kr på kontoen. Du startede med at indsætte 8000kr, du fik din bonus, og efter 3 spil kan du hæve en profit på 5718kr.

Lav en sikker profit på 71,5% ved brug af dette system

Du har nu redskaberne til at omsætte din startbonus korrekt og tjene kassen! Hvis det lykkedes dig at finde 8 bookmakere med 1000kr i startbonus, vil du kunne få en 100% sikker profit på 5718kr.

Det er ikke alle bookmakere, der vil give den samme startbonus, så bemærk hvor meget du vil blive tilbudt, og tilpas dit indskud til det velkomsttilbud, du får. Du vil altid kunne tjene 71,5% i profit ift. din totale indsats ved brug af denne formular.

Læs mere om strategi HER

VIGTIGT! Hav styr på din tjekliste, inden du begynder din bonushøst.

Find 8 forskellige bookmakere, helst danske. Tjek deres bonuskrav, og hav styr på at alle passer til følgende:

  • Maks. 6x omsætning
  • 100% bonus ved indbetaling
  • Minimums odds må ikke være højere end 1.9
  • Bonussen skal modtages ved første indbetaling
  • Velkomstbonussen skal IKKE være ”freebets”

Hav styr på dine kuponer

  • Tjek at alle odds er placeret rigtigt med det rigtige beløb
  • Skriv ned, hvad du skal spille på og hvor meget, inden du gør det

Risici: De sidste ord

Du vil som menneske kunne trykke forkert og fejl kan fremkomme, når du spiller med dette system. Dette KAN resultere i, at du får andre resultater end dem, som er vist. Denne metode er 100% lovlig at bruge, men bookmakerne er ikke nødvendigvis glade for, at du bruger dette systemet mod dem. Derfor kan du sagtens bruge metoderne vist, men du er selv ansvarlig for evt. ændringer, der kunne ske med din konto efterfølgende.

sikre råd til odds-gevinst
Strategi
tore0259

Oddser du for profit? – Her er 3 hemmeligheder bag et vinder-mindset

Smider du dine penge i bookmakernes hænder for susets skyld eller for at dyrke pro-drømmen? Du spiller vel som minimum, med håbet om at dine odds går hjem. Der er dog stadig kæmpe forskel på, om du har et ønske om at leve af at jagte valuebets fra stranden i Marbella eller om du spiller på UCL-finalen med drengene for at krydre kampen om Europa-herredømmet.

Læs mere

Hvad tænker du? Skriv en kommentar 👇

faa profit på dine fodboldodds
Strategi
tore0259

4 pro-tips der vil gøre dine fodboldodds profitable

Det kan nogle gange være uforudsigelige at oddse på fodboldkampe. Sikre kampe, ender ikke altid, som de burde, hvilket vi alle hader.
Derfor løfter vi nu sløret for hemmeligheden til, hvordan du kan blive mere profitabel på dine fodboldkuponer. Læn dig tilbage og skriv disse 4 pro-tips bag øret, så du kan stå stærkere fremover!

Læs mere
spil med fordelen odds arbitrage
Spilsystemer
tore0259

Odds arbitrage – Udnyt ”hullet” i bookmakernes system

Dette ”hul” kaldes ”arbitrage”. En arbitrage er det, at udnytte forskellen i odds mellem forskellige bookmakere til din fordel, så du kan sikre dig at få profit, ligemeget hvad resultatet af din kamp bliver.
Odds arbitrage er lidt af et ”hul” i bookmakernes system, fordi systemet kan give dig 100% sikre gevinster i form af 2-5% afkast på dine odds.

Læs mere